Bemutatkozás

A Da Mario Étterem 2012 óta fogadja töretlenül az olasz konyha szerelmeseit. Az étterem Budapest szívében, a rendkívülien szép Szabadság tér közvetlen szomszédságában található.

Ételeink készítésénél hagyományos olasz recepteket ötvözünk mesterszakácsaink szakértelmével. Az étlapon olyan, tipikusan olasz ételek találhatóak, mint a fatüzelésű kemencében készült eredeti olasz pizza, valamint a méltán közkedvelt házi készítésű tészta.

Ha nem tudtok dönteni, hogy olasz trattoriát vagy steakhouset válasszatok vacsorátok vagy ebédetek helyszínéül, ne keressetek tovább. Nálunk nem kell kompromisszumot kötnötök. Szakácsaink a tradicionális itáliai fogásokon felül, steakek készítésében és új hullámos desszertekben is jeleskednek.

Hangulatos éttermünk több mint 100 fős férőhellyel rendelkezik, ami tökéletesen alkalmassá teszi nagyobb baráti társaságok vagy céges rendezvények megtartására is. Exkluzív hangulatának köszönhetően, gyertyafényes vacsorára, vagy üzleti megbeszélések helyszíneként is egyaránt ideális.

Nyári időszakban hatalmas teraszunk, amely szintén 100 fő fogadására alkalmas, pedig az ‘al fresco’ étkezések rajongóit is várja, egyedülálló Parlamentre nyíló kilátással.

Hiszünk abban, hogy a szakértelem mellett az alapanyagok minősége is kulcsfontosságú szerepet játszik, hogy a lehető legjobb minőségű fogásokat szolgálhassuk fel vendégeinknek. Ebből kifolyólag kizárólagosan eredetvédelem alatt álló termékekkel dolgozunk, amiket egyenesen Olaszországból importálunk minden héten a frissesség jegyében.

Nálunk biztosan tudod, hogy mi kerül a tányérodra. Éttermünkbe betérvén megtekinthetitek olasz húsainkat, érlelt sonkáinkat és szalámiainkat, amik folyamatosan kiállításra kerülnek a vendégtérben kihelyezett hűtőkben.

Széles, 80 fajta bort felvonultató borlapunkról bármely alkalomra megtalálható a tökéletes üveg. Nálunk Argentínátol Olaszországon keresztül, számos hazai és nemzetközi különlegesség megtalálható. Azok, akik nem szívesen köteleződnek el, állandóan változó poharas borkínálatunkról tudnak válogatni fogásaik mellé.